Rates

We start up a procedure for a fixed fee.

Free

Allereerst maken wij vrijblijvend een inschatting wat betreft uw kansen tot teruggave van het rijbewijs.

Fixed rate

Wenst u een teruggave van uw rijbewijs? For this procedure we will determine a fixed fee between 525 and 799 euros. No unexpected costs.

Eerlijke prijs

Uw bezwaar wordt opgesteld door een gespecialiseerde jurist. Daarnaast stellen wij niet enkel bezwaar voor u op, maar krijgt u de gehele procedure bijstand.

Waarom kiezen cliënten voor ons?

Actieve houding

Wij zijn een uniek kantoor doordat wij als enige jarenlang gespecialiseerd zijn in het verkeersstrafrecht en het opstellen van bezwaar. Hierdoor begrijpen wij uw noodzaak als geen ander. Het is ons doel om uw rijbewijs zo spoedig mogelijk terug te krijgen. Met onze focus op het beste resultaat hebben wij al meer dan duizend rijbewijzen eerder teruggehaald.

Gespecialiseerd

Ter verdediging van u hebben wij nauw contact met de rechtbank en het Openbaar Ministerie om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen. U wordt ondersteund vanaf het moment van indiening tot het einde van de klaagschriftprocedure. Voor tussentijdse vragen kunt u ons altijd bereiken. Dit alles bewerkstelligen wij voor een vast en laag tarief.

Rijbewijs terug in 3 stappen

Stap 1
Mail of whatsapp ons, of dien meteen de aanwezige documenten en gegevens in via onze contactpagina. Hiermee zullen wij u direct voorzien van gratis advies met betrekking tot uw kansen.

Stap 2
Nadat de opdracht is bevestigd, en wij alle benodigde gegevens hebben, zullen wij eventuele extra informatie bij u opvragen terwijl wij het klaagschrift opstellen. Ons streven is om het klaagschrift binnen 24 uur in te dienen bij de rechtbank. Wacht niet eerst de 10 dagen termijn van de officier af. Het klaagschrift en verzoek tot teruggave kan direct na invordering van het rijbewijs worden ingediend.

Stap 3
Wij zorgen ervoor dat de rechtbank na uw goedkeuring van het klaagschrift het direct in behandeling neemt. Na indiening van het klaagschrift is de rechtbank in beginsel verplicht om het klaagschrift binnen 14 dagen op zitting te behandelen waarbij door de rechter wordt besloten of het rijbewijs aan u kan worden teruggegeven. Wij zullen tegelijkertijd de officier vragen om het rijbewijs voor aanvang van de zitting terug te vragen middels een verzoek tot teruggave, waardoor u het rijbewijs gemiddeld binnen 10 dagen na indiening van het klaagschrift ontvangt, zonder dat u daarvoor naar de rechter moet. Of u hiertoe kans maakt zullen wij vooraf met u bespreken.