Our office

More information about our office.

Snelrijbewijsterug.nl wa`s founded by mss. Holtkamp (1993) and is located in the centre of Rotterdam. Bij het gerenommeerde advocatenkantoor Anker en Anker te Leeuwarden heeft zij kennis gemaakt met het Strafrecht. Mede daardoor is de specialisatie master Strafrecht als afstudeerrichting gekozen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen het Verkeersstrafrecht. Met veel ervaring werd besloten om zelf een kantoor op te richten met een focus op het Verkeersstrafrecht. Met trots betreft dit het eerste kantoor in Nederland dat zich hoofdzakelijk toespitst op het Verkeers(straf)recht in brede zin, waarbij nauw wordt samengewerkt met diverse advocaten.

Zij begrijpt als geen ander de noodzaak voor uw rijbewijs en staat ook veel ondernemers, militairen, politici en artiesten bij. Er is dan ook een discrete en betrokken houding met alle cliënten, want geen enkele zaak is hetzelfde en heeft veel impact.

Er worden daarnaast geen hoopvolle verwachtingen geschapen als die niet aanwezig zijn. En zo worden al honderden cliënten tevreden gehouden. Indien snelrijbewijsterug.nl meent dat een ander kantoor de zaak beter kan afdoen, verwijst zij altijd door naar een ander advocatenkantoor gespecialiseerd in het Verkeersstrafrecht.

Mocht u bijstand wensen bij een CBR-procedure, klaagschriftprocedure of het opstellen van een verzoek tot teruggave, neem dan contact op met mevr. Holtkamp of dhr. Van Beelen.

Holtkamp Juristen is verhuisd van hartje Eindhoven naar het Microlab gebouw in hartje Rotterdam. Met een geweldig uitzicht over de stad bevinden wij ons naast diverse bedrijven, advocatenkantoren en talloze creatievelingen.