Ons kantoor

Meer informatie over ons kantoor en locatie leest u hier.

Het tweemanskantoor van Snelrijbewijsterug.nl is opgericht door mevr. Holtkamp en bevindt zich in hartje Rotterdam. Bij het gerenommeerde advocatenkantoor Anker en Anker te Leeuwarden heeft zij kennis gemaakt met het Strafrecht. Mede daardoor is de specialisatie master Strafrecht als afstudeerrichting gekozen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen het Verkeersstrafrecht. Met veel ervaring werd besloten om zelf een kantoor op te richten met een focus op het Verkeersstrafrecht. Met trots betreft dit het eerste kantoor in Nederland dat zich hoofdzakelijk toespitst op het Verkeers(straf)recht in brede zin, waarbij nauw wordt samengewerkt met diverse advocaten.

Mevr. Holtkamp begrijpt als geen ander de cruciale rol van uw rijbewijs en staat niet alleen particulieren, maar ook ondernemers, militairen, politici en artiesten bij. Haar benadering kenmerkt zich door discretie en betrokkenheid, omdat elke zaak uniek is en een aanzienlijke impact kan hebben.

In tegenstelling tot het wekken van onrealistische verwachtingen, is eerlijkheid onze leidraad. Dit heeft geleid tot grote tevredenheid bij honderden cliënten. Als Snelrijbewijsterug.nl van mening is dat een andere advocaat beter geschikt is voor de zaak, wordt altijd doorverwezen naar een gespecialiseerd advocatenkantoor in het Verkeersstrafrecht.

Heeft u bijstand nodig bij een CBR-procedure, klaagschriftprocedure of het opstellen van een verzoek tot teruggave? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mevr. Holtkamp of assistent dhr. Van Beelen.

682

Aantal cliënten van mevr. Holtkamp

678

Gewonnen zaken

8640

Gewerkte uren

Rotterdamse én Brabantse mentaliteit

Holtkamp Juristen is verhuisd van het Microlab gebouw in Eindhoven naar Microlab in hartje Rotterdam. Met een geweldig uitzicht over de stad bevinden wij ons naast diverse bedrijven en advocatenkantoren.

Mevr. Holtkamp

Wilt u uw ingevorderd rijbewijs terug voor een vast en scherp tarief?