Ons kantoor

Meer informatie over ons kantoor en locatie leest u hier.

Het tweemanskantoor van Snelrijbewijsterug.nl is opgericht door mevr. Holtkamp en bevindt zich in hartje Rotterdam. Bij het gerenommeerde advocatenkantoor Anker en Anker te Leeuwarden heeft zij kennis gemaakt met het Strafrecht. Mede daardoor is de specialisatie master Strafrecht als afstudeerrichting gekozen aan de Erasmus Universiteit.

Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen het Verkeersstrafrecht. Met veel ervaring werd besloten om zelf een kantoor op te richten met een focus op het Verkeersstrafrecht. Met trots betreft dit het eerste kantoor in Nederland dat zich hoofdzakelijk toespitst op het Verkeers(straf)recht in brede zin, waarbij nauw wordt samengewerkt met diverse advocaten.

Zij begrijpt als geen ander de noodzaak voor uw rijbewijs en staat ook ondernemers bij die niet zonder kunnen. Er is dan ook een betrokken houding met alle cliënten, want geen enkele zaak is hetzelfde!

Er worden daarnaast geen hoopvolle verwachtingen geschapen als die niet aanwezig zijn. En zo worden al honderden cliënten tevreden gehouden. Indien snelrijbewijsterug.nl meent dat een ander kantoor de zaak beter kan afdoen, verwijst zij altijd door naar een ander advocatenkantoor gespecialiseerd in het Verkeersstrafrecht.

Mocht u bijstand wensen bij een CBR-procedure, klaagschriftprocedure of het opstellen van een verzoek tot teruggave, neem dan contact op met mevr. Holtkamp of dhr. Van Beelen.

Holtkamp Juristen is verhuisd van hartje Eindhoven naar het Microlab gebouw in hartje Rotterdam. Met een geweldig uitzicht over de stad bevinden wij ons naast diverse bedrijven, advocatenkantoren en talloze creatievelingen.

Wilt u uw ingevorderd rijbewijs terug voor een vast en scherp tarief?